søndag den 4. december 2011

Jeg er på!

Jeg er på! På nettet. I min nye lejlighed. Sådan. Det er altid en succesoplevelse, når jeg får noget til at virke. om det er internet, skrue en pære i en lampe eller en persillehakker der skal samles, er ikke så afgørende for følelsen af sejr. Den virkede ikke før, men så trådte jeg til, og nu virker den! Den slags små succeser må man godt sole sig i.

Jeg er efterhånden ved at være kommet godt på plads i min nye firkant. Jeg nyder at være alene hjemme, og selvom jeg stadig har stunder hvor jeg ligger i fosterstilling og hulker ned i puden, fordi verden ikke ser ud som jeg havde drømt om, så er jeg generelt optimistisk og glad for mit nye liv. Julen står jo for faen lige uden for døren! Jeg ÆÆlsker julen og al dens væsen. Sidste år havde jeg så travt, at jeg svor at jeg ville holde hele december fri til at gå juleamok i år. Og det gør jeg så. Holder fri og går amok. Jeg vil invitere til juleklip og marcipan, og synge julesange dagen lang for Kaisa, så hun tilsidst nynner med i søvne. Det skal blive så godt! Og julegaverne skal købes i god tid og med omhu, og jeg glæder mig allerede til at udvælge dem. Julestemningen har sat sig!

HoHoHo

2 kommentarer:

  1. Ahh, sikke dejlig læsning! Velkommen online - nu som vaske ægte handy woman der kan klare enhver handy situation (nuvel, måske ikke altid udført med det rette værktøj, og måske med et par stød eller xtra huller i æggene, men lykkes det skal det nok). Klap dig selv på skulderen K! Jeg kan se den lille firkant for mig - oplyst af stearinlys og med dig og Kaisa dansene rundt til julemusik- Ihh jeg sir dig jeg stikker hovedet forbi næste gang jeg kommer til KBH! Nyd december i fulde drag søde - og lige om hjørnet venter et spritnye år, hvor der med sikkerhed venter en masse nyt og godt til dig og prinsessen ;-)

    SvarSlet
  2. Uh ja og det er Kaisas første jul - så skønt.

    SvarSlet